Nu är körsbären mer än färdiga att plockas, så jag har slagits med getingarna på en hög stege om de solmogna bären, men fick iallafall ihop till en paj. Nu ska man ju kärna ur bären och det bästa sättet har jag lärt mig av min mor. Man tar en gammal hårnål helt enkelt, det mosar inte bären lika mycket som en kärntång.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhRAtT7bYFPuF-XEROTdMDdlR1BuWAKh1zuObZhqBW2RssLZY7gJFSasZRm_QqPvEtMmNHoHjLKieMp1sZGEeEpa9tqxJ2ZFZ2_OzX-ZhN8-vWNzWvcJGUMYbfjIAWw7xz_tUSu34pTcfA/s320/annat+041.JPG)
Pajen gjordes med körsbär i botten med socker och potatismjöl sen en smuldeg och till det vaniljsås
Bra tips på hur man kan kärna ur körsbär....det skall jag prova :)
SvaraRadera