söndag, mars 7

Sköna söndag

Solen är fantastisk men det är bara det att när det skiner in så ser man tydligt dammlagret som ligger överallt och att det var en stund sedan man tvättade fönsterna. Så vi har jagat dammråttor hela förmiddagen. Hönsen har varit ute och sola sig hela dagen, de tar varje tillfälle de kan för att få lite sol på sig. Lilla Mia har fått fotbad och sen blev hon insmord med Skillingarydssalva. En riktig dunder kur mot kalkben. Vi har verkligen fått kämpat med Mias ben för att bli av med det för det har inte riktigt viljat ge med sig. Hon tycker heller inte att det är så roligt att bli buren, men så fort hon får ner sina fötter i den varma såplösningen så är det inte så dumt hon blir helt lugn och bara njuter.

4 kommentarer:

  1. Jag ser bar mark! Och så blir jag så avundsjuk... hos oss är det säkert 70 cm snö fortfarande... Bor i Sthlm trakten men känns som lappland just nu :-)

    Härligt med fotbad...ska nog göra till mig ikväll :-)

    SvaraRadera
  2. Föresten, kan man köpa en spillkummar från er och vad kostar de? Tyvärr är ni för långt bort så posten måste bli inkopplad....

    SvaraRadera
  3. Vi har verkligen ansträngt oss med att skotta på vissa ställen, så när väl solen kom töade snön bort fort.
    Spillkum får man köpa, nu är de flesta på utställningen men v11 kommer de tillbaka så då kan jag visa bättre bilder att välja från. Hoppas det är ok!

    SvaraRadera