måndag, december 27

Vardag

Julhelgen är över och det har varit en riktigt lugn och skön helg, detta år har vi heller inte ett berg av julmat över som det ska lagas rester på fram till ferbruari. Man är tillbaka på jobbet och allt som skulle fixas innan är nu passerat, över, klart och uppätet. Snart har vi ett nytt år och vi brukar ha teman för varje år, för det där med löften fungerar inte riktigt på oss. Där är vi som vilka politiker som helst det håller en vecka max. 2011 kommer att vara Flärdens år, inget mer "det kan vi göra själva", vi ringer någon som kan och har tid istället. Öl byts mot champange. Silke kommer före bommull. Hummer före räkor, ja ni fattar. Det innebär att vi redan vet temat för 2012. Vända på varje krona året, för flärden kanske kommer att ruinera oss!

2 kommentarer:

  1. Härlig tanke det där med ett tema för hela året. JAg ska nog fundera på det också... hm... blir helt ställd, kräver nog lite engagemang.

    God fortsättning och gott nytt!

    SvaraRadera
  2. Vilken bra idé med årstema och framförallt att låta flärden komma först, vissa påstår ju dessutom att jorden ska gå under 2012 så det vore ju trist att det sista året skulle genomlidas på nudlar?

    God fortsättning och gott nytt från kusin och morbror på ett snöigt Hoburgen!

    SvaraRadera