måndag, mars 2

Bestämt oss

Varje söndag har vi lite spa i källaren. Sedan något år tillbaka rev vi ut vårt badrum, det såg rent bedrövligt ut och hade rejäla fuktskador. Man byggde badrummet tidigt 70-tal med blått porslin och rosablommiga mosaikkakel med en mörkblå plastmatta på golvet som inte var svetsad. Så under detta fina golv såg det ut så här.

Det har tagit oss en förskräckligt lång tid att bestämma oss för vad vi vill ha och hur det ska se ut. Men dels beror det nog på att vi har byggt ett ganska fungerande bad i källaren. Så vi har inte haft så bråttom utan gjort annat istället. Iallafall nästa varje söndag tar vi ett skönt bad med en badbomb från LUSH och pratar igenom saker och ting. Det är tyvärr sällan man får tid till att verkligen prata med varandra.Denna söndagen blev det lite allvarligt. Tankar om vad man egentligen vill göra, vilka mål man har i livet osv.
Men det vi kom fram till var att vi skulle satsa på att bygga och konstruera möbler. Att avsätta en dag i veckan till bara utveckling och byggande av egna möbler. Ta fram alla de idéer som vi har och bygga det. Det känns väldigt bra.

1 kommentar:

  1. Låter mycket skönt att ligga i badet och prata allvar! Hälsningar Eva

    SvaraRadera