tisdag, juni 9

Summering

Här kommer den slutligasummeringen av de fantastiska dagarna vi fick i Norje. Det började som förra året med lite förtältsstrul. Vi lyckas alltid vända tältet åt fel håll? Så ur med allt igen och börja om. Gör om Gör rätt! Sen står vi andra där som pelare och håller upp tältet och fattar ingenting ska den pinnen sitta där, var ska då den här sitta. Ja ni fattar....

Man behöver mat, här finns det då en del att välja på. Men en vanlig dag börjar med förutom alla piller som alvedon, magpiller o.s.v knäckebröd, skorpor, tubost, kaffe, jag fick tag i en lite kille som sprang runt på campingen och sålde kaffe. Av honom köpte jag mjök till kaffet, en lite mugg för 10 spänn. Den killen kommer bli miljonär. Lunch bestod av en vildsvinskebab, sådär god. Här på bilden åt vi Thai mat och det smakade riktigt illa. Jag tror vi kastade den maten. En annan sak som smakade riktigt äckligt var Belgiska våfflor, det var nog det sliskigaste jag ätit, gick också i soporna. Det som var riktigt bra var som tidigare år den Indiska vagnen där man fick Tandoori kyckling i ett Naan bröd som bakades i en riktig Tandooriugn. Världsklass! Panpizzan funkade också ganska bra i år. En stor besvikelse var dock 200 gr hamburgarna som var alldeles för dåligt grillade. En annan höjdare var köttbullar och potatismos med tsatsiki, mmmh!

Står i Bajamajakö, det fanns vattentoaletter inne på området wow!

Så totalt måste jag säga att det var bra, det kalla vädret var lite jobbigt men när väl mössan och regnjackan var på så gick det fint. På lördagen kom äntligen solen och som vanligt överdrev jag lite och lyckades bränna ansiktet rejält, men då var jag lättare att hitta i folkvimlet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar